Dílerek

Nos... Szemtelenednek a dögevők. Tavalyelőtt ez a cég volt az egyik támogatója az OMVK hivatásos vadászok vetélkedőjének. Ez nagyjából olyan, mintha drogdílerek támogatnák az iskolai futóversenyt. Ezekkel az OMVK-nak jövőre is feltétlenül együtt kell működnie. De közvetlenül ezután semmiképp sem szabad megfeledkezni arról, hogy a tagság szemére hányják: „Bár itt van ez a fránya kötelező kamarai tagság, amit elhoztunk a híveknek, de ezek a piszkok nem élnek vele, és nem jelentgetik fel egymást az etikai bizottság előtt.” Kétségtelen, hogy e között a mostani plakát és a vetélkedő között sok idő telt el, így a kamarát akkor lehet majd számon kérni, ha bármilyen formában megjelennek a jövőben a dílerek a kamarai rendezvények plakátjain. Figyelni fogjuk!

leitz.jpg

Bizony, jól látják! Az van odaírva, hogy 200 méteres észlelési távolság. Nemrég lőttek agyon egy szerencsétlen hajtót világos nappal, de a dögevők szerint a 200 méterre éjjel lövöldözők a biztonság garanciái lesznek. Mert ez az eszköz valamilyen rejtélyes módon megöli mohóékban a felelőtlenséget. Mint tudjuk, az ember azért vesz egy Ferrarit magának, hogy aztán ötvennel menjen ott, ahol elő vagyon írva. Minden egyes halott, akiket majd ezeknek az eszközöknek „köszönhetően” küldenek a másvilágra, azok lelkén fog száradni, akik közreműködtek az elterjedésében, de legalábbis hagyták, hogy a dögevők pofátlanul és bűntelenül árulhassanak ilyen potencianövelőket a vadászati kiállításokon. Még tíz évvel ezelőtt is volt annyi becsület a hatóság akkori vezetőiben, hogy kimenjenek vegzálni a hasonló árusokat. Ma már ez nincs. Ma világkiállításra készülünk, és vadászati nagyhatalom leszünk. (Külön felhívom a Nyájas Olvasó figyelmét a bal alsó sarokban olvasható, undorítóan álszent szövegre. Önök szerint a maximum 50 méter célzott lőtávolságú paintball, airsoft, 7,5 Joule alatti csőtorkolati energiájú légfegyvereken vagy vadászlőfegyvereken inkább kihasználható az „akár 200 méteres észlelési távolság” éjszaka?)

Nézzék meg az árát! Az iskolában drogot árulók nem akkor veszélyesek, ha drágán adják a kokaint. Akkor veszélyesek igazán, ha ezt egy gyerek is meg tudja venni a zsebpénzéből. Ez az eszköz olcsóbb, mint egy középkategóriás céltávcső. 

Utóirat

Igen, tudom, reklámot csináltunk nekik. Egy dögevő szégyent nem érez, még akkor sem, ha a legundorítóbb falatokat tuszkolja magába, tehát arra nem számíthatunk, hogy azt a molinót leszedi valaki.

Már most elnézést kérek azoktól a seggfejektől, akik természetesen csak azért vesznek ilyet, mert a házon szeretnék a hőhidakat megtalálni, és ahogy az lenni szokott, velem van baj, mert mindenféle rosszat tételezek fel róluk.

Figyeljék meg: a világkiállításra lesz a Fehován még bordélyház is. Hogy a hasonló cégek a pofátlan cinizmusuk közepette, pöffeszkedve vihorászni tudjanak rajtunk, úgy fogják elnevezni, hogy „Szent Hubertus Night Club”.

Nekünk Mohács kell! Még megőrizni sem tudjuk amink van... Legalább ne vegyenek náluk semmit.

 

Glück Balázs