Somogy megyei választások újratöltve

Az osztályülésekről szóló első cikksorozatunk sem adott okot az örömre, és sajnos most is csak azt tudjuk mondani, hogy a szappanopera folytatódik, mert a Somogy megyei kamara provokál bennünket. Valamiért a becsületes választások fogalma ezt váltja ki belőlük. Mi pedig állunk rendelkezésre. Ismét döntsenek Önök. hacker_1.jpg

A somogyi vadásztársak jó döntésnek tartották, hogy a tegnapi posztunk után mára meghamisítsák a saját weboldalukat, ezért a hivatásos, illetve a sportvadász osztályülések meghívóját utólag tették ki az oldalukra. Kezdem úgy érezni, hogy hülyének néznek minket az urak.

Az viszont egy örömteli dolog, hogy érzik ők is, mit kellett volna tenniük, ha csak egy kicsit is tartják valamire a saját tagságukat, akiktől nem mellesleg a fizetést kapják. Győződjön meg mindenki a saját szemével arról, hogy illik-e így becsapni a kötelező kamarai tagokat. Kevésbé volna ez a helyzet kínos, hogy ha egy lendülettel feltették volna a választásokról szóló beszámolót is, amelyből kiderülne például, hogy végül hány küldött is volt jelen az osztályülésen, és ez a létszám határozatképességet eredményezett-e.

Íme a jelenlegi oldal, amin látszanak a meghívók: http://www.omvk-somogy.hu/

És a május 28-ai állapot a Google szerverének gyorsítótárában, ami két nappal későbbi, mint az osztályülések időpontja. Hogy, hogy nem, itt még nem voltak fent a meghívók:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mcAAX4SJVFMJ:www.omvk-somogy.hu/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=hu

Természetesen lementettük mindegyik oldalt. Sőt az összes megyei kamara oldalát is. Mindezek után abban bízunk, hogy a somogyi hatvanöt fős baráti társaság mellett – akik egy privát találkozón megválasztották a megyei vezetést – lesz majd a több mint 3400 fős megyei tagságból legalább ugyanúgy hatvanöt, akik – kamarai tagként – jogosultak kikérni a választási jegyzőkönyvet, és meg is teszik ezt.

Szeretném ismét hangsúlyozni: Nem kérünk nagy dolgokat. Mindössze annyit, hogy szakítsanak az elmúlt húsz éves tradíciókkal, és mostantól az alapszabálynak megfelelően, és becsületesen tartsák meg a választásokat. Tiszteljék annyira a tagságot – akik így is a legnagyobb áldozatokat hozzák a magyar vadászatért – hogy legalább a választásokat ne a saját játszóterüknek tekintsék. Olyan nagy kérés ez?

 

Utóirat

Az omvk.hu oldalán ma a Zala és a Tolna megyei kamara közzétette az osztályülések időpontját. Minden cinizmus nélkül... ezúton is köszönjük.

Glück Balázs