Új választások Somogyban

Az OMVK honlapja szerint a Somogy megyei vadászkamara új választásokat tart, amit június 16-ra – vagyis két hét múlva péntekre – tűzött ki. A helyszín: Somogy-Flandria Inkubátorház, Kaposvár Ond vezér u. 1, I. előadó terem.

Korrekt döntésnek tartjuk! Köszönjük, hogy belátták: mindez a saját érdeküket is szolgálja.

Bár biztosak vagyunk abban, hogy – a választási rendszer miatti egyoldalú kínálatnak köszönhetően – nem lesz most sem nagy tömeg, arra kérjük mégis a Somogy megyei vadászokat, hogy ha idejük és kedvük engedi, menjenek el választani! Vendégül látják őket, és négyévente legalább ennyivel beleszólnak a vadászati közügyekbe.

 

Utóirat

Azzal, hogy próbáljuk a megyei kamarákat megkérni, hogy a választásokat becsületes módon folytassák le, meggyőződésem, hogy kedvezünk nekik is – mert nő a megválasztott képviselők legitimációja – illetve megtesszük az első lépést afelé, hogy négy év múlva már egészen más körülmények között találjon minket a következő választási év. Az ezzel kapcsolatos elképzeléseinket hamarosan közzé fogjuk tenni. Megígérhetem, hogy amennyiben a hataloméhséget háttérbe tudják szorítani, nem lesz benne semmi, amiben ne találnánk közös nevezőt.

Glück Balázs

A Somogy megyei kamarai változások anomáliáiról írtunk itt és itt.